Terminskurser, evenemang, enskild session

Harmoni

HOS SARA KAN DU PROVA

Yoga, massage & healing, meditation, ceremonier och retreats

Känner du en längtan efter att stanna upp, att ta hand om din kropp, stilla ditt sinne, att kunna agera istället för att reagera utifrån känslor. Att komma i djupare kontakt med dig själv och din själ? Att finna balans och harmoni i livet?

 Yoga

Vad är MediYoga och LivsYoga?

MediYoga och Livsyoga utgår båda från klassisk Kundaliniyoga. Andningen är i fokus och går som en röd tråd genom alla yogapass. Kroppsställningar kombineras med andnings- och koncentrationstekniker, meditation och avslappning. Du blir mjukare, rörligare och får ett lugnare sinne. Livsyoga består både av lugna och mer fysiskt krävande pass. Mediyoga är mjuk och inkännande och kan utövas sittande på stol eller på golv.

Vad är Restorative yoga?

I Restorative yoga placerar vi oss i mjuka, bekväma och avslappnande positioner som syftar till att ge kropp och sinne maximal avlastning. I Restorative Yoga använder vi klossar, filtar, bolster eller liknande redskap för att avlasta kroppen för att verkligen kunna slappna av fullt ut.

Restorative yoga placerar vi oss i mjuka, bekväma och avslappnande positioner

Varför är yoga bra?

Både MediYoga och Restorative yoga är meditativa och terapeutiska och strävar efter att skapa avslappning som leder till återhämtning, både fysiskt, mentalt och själsligt.

Yoga kan vara effektivt mot bland annat stress, huvudvärk, migrän, depression, sömnproblem, högt blodtryck, värk och smärta i rygg och axlar.

Massage & healing

Intuitiv massage med healing. En mix av svensk klassisk massage och hawaiiansk Lomilomi. Healing med inspiration från olika shamanistiska traditioner och hawaiian healing arts. Vill du ha djupare triggerpunktsmassage kan du boka en tid till Stefan (min sambo).

Ceremonier

Vid nymåne, fullmåne, vårdagjämning, sommarsolstånd, höstdagjämning, vintersolstånd och vid andra kraftfulla dagar.

Ljud & vibration

Ljudmeditation till ljudet av bland annat trumma, klangskålar, vindspel och skallra. Gongbad där du ”badar” i ljudet och vibrationerna från gongen.

Mat som medicin

Som en del vid retreatdagar.
Jag kommer så småningom att erbjuda olika detoxprogram.

Vill du vara med?

Är du intresserad av att delta i en yogakurs eller något utav mina arrangemang. Välkommen att höra av dig via mail (vaxbocafe@gmail.com
/ Sara Hedlund

Yogakurser HT-2021

Är du intresserad att delta i en yogagrupp hösten 2021, vänligen kontakta Sara på mail vaxbocafe@gmail.com

Sara Hedlund i Växbo leder mediyoga
ljudmeditation

Återhämtning på alla plan

trummning Sara Hedlund
Yogarummet hos Sara Hedlund med yogamattor
yogarummet på Växbo Café
Restorative yoga hos Sara Hedlund Växbo Café