Yogakurserna sker på plats eller hemifrån via FB-live.

Spara (säkerhetskopia)

SARA UNDERVISAR I TRE YOGAFORMER

Här kan du prova MediYoga, Restorative yoga och Livsyoga

Sara skapar med sitt lugn och sin närvaro en trygg plats att vila och stanna upp i. Genom den guidade andningen blir vi medvetna om det ständiga samspelet mellan det inre och det yttre, det själsliga och det kroppsliga. Hon bjuder in oss till att våga vara här och nu precis som vi är.

Vad är MediYoga och LivsYoga?

MediYoga och Livsyoga utgår båda från klassisk Kundaliniyoga. Andningen är i fokus och går som en röd tråd genom alla yogapass. Kroppsställningar kombineras med andnings- och koncentrationstekniker, meditation och avslappning. Du blir mjukare, rörligare och får ett lugnare sinne. Livsyoga består både av lugna och mer fysiskt krävande pass. Mediyoga är mjuk och inkännande och kan utövas sittande på stol eller på golv.

Vad är Restorative yoga?

I Restorative yoga placerar vi oss i mjuka, bekväma och avslappnande positioner som syftar till att ge kropp och sinne maximal avlastning. I Restorative Yoga använder vi klossar, filtar, bolster eller liknande redskap för att avlasta kroppen för att verkligen kunna slappna av fullt ut.

Restorative yoga placerar vi oss i mjuka, bekväma och avslappnande positioner

Varför är yoga bra?

Både MediYoga och Restorative yoga är meditativa och terapeutiska och strävar efter att skapa avslappning som leder till återhämtning, både fysiskt, mentalt och själsligt.

Yoga kan vara effektivt mot bland annat stress, huvudvärk, migrän, depression, sömnproblem, högt blodtryck, värk och smärta i rygg och axlar.

Vill du vara med?

Är du intresserad av att delta i en yogakurs eller något utav våra arrangemang. Välkommen att höra av dig via mail (vaxbocafe@gmail.com) eller telefon
070-375 29 49.

Yogakurser VT-2021

Onsdagar 18.30-20.00
13/1 – 12/5
Två platser lediga i denna grupp.

Torsdagar 18.30-20.00
14/1 – 6/5
FULLBOKAT

Sara Hedlund i Växbo leder mediyoga
ljudmeditation

Återhämtning på alla plan

trummning Sara Hedlund
Yogarummet hos Sara Hedlund med yogamattor
yogarummet på Växbo Café
Restorative yoga hos Sara Hedlund Växbo Café